HU*BRAVELOVER

Maine Coon Cattery

Get Adobe Flash player

JOGI NYILATKOZAT

A HU*Bravelover Maine Coon Cattery tájékoztatja Önt hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A weboldal és annak minden tartalma, részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az oldal tulajdonosa jogosult.
Az oldal tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni.
Előfordulhat hogy a weboldalon az üzemeltető akaratától és ráhatásától független változás történik, ezért az üzemeltető semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő oldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan.
Az üzemeltető fenntartja a jogot hogy weboldalát bármikor módosítsa, átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse.
Az oldal működtetője nem garantálja hogy a weboldalhoz való hozzáférés mindig folyamatos és hibamentes lesz.
Az üzemeltető a honlap, illetve az itt elérhető információk, dokumentációk és más írott anyagok hozzáféréséből, azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget kifejezetten kizárja.
Az üzemeltető nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldala kapcsolódik vagy amelyekre hivatkoznak.

A weboldal egyes aloldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.


Adatvédelem

A weboldal megtekintéséhez nincs szükség regisztrációra. Üzemeltető nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére. Üzemeltető nem vesz igénybe adatfeldolgozót és nem továbbít adatokat.

Adatvédelmi felügyeleti hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság                                Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C                                                                                                                e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu.

Egyéb kérdésekben a mindenkor hatályos adatvédelemmel kapcsolatos jogszabályok az irányadók.

További információk: mainecoon@bravelover.com